• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ærlig Conte: Inter er nødt til at hente Lukaku

Foto: Getty Images

Inter er nødt til at hente Romelu Lukaku, hvis skal forbedre sig. Sådan lyder det fra cheftræner Antonio Conte.

Af gram

Den nye Inter-træner Antonio Conte kommenterer nu endelig Milano-klubbens jagt på Manchester United-stjernen Romelu Lukaku. 

Italieneren understreger således vigtigheden af, at Inter henter den belgiske angriber.

Læs også: Avis: Solskjær vender på en tallerken - Lukaku skuffet over nordmanden

Vil ikke tale om en anden klubs spiller
Forud for lørdagens træningskamp i Singapore mellem Manchester United og Inter blev Conte spurgt, om han er frustreret over, at Inter stadig ikke har hentet Lukaku.

- Jeg vil sige, at frustration er et stort ord. Lukaku er Uniteds spiller, det er virkeligheden. Jeg kan godt lide denne spiller. Også før i tiden, da jeg var træner i Chelsea og prøvede at hente ham til Chelsea. Men i øjeblikket er Lukaku Manchester United-spiller. Det er virkeligheden og sandheden, lyder det ifølge Daily Mirror fra Conte.

- Lige nu taler vi om en anden klubs spiller, og derfor synes jeg ikke, at det er i orden at tale om Lukaku. Fordi han er Uniteds spiller. 

- Jeg vil dog sige, at denne spiller er meget vigtig for os, hvis vi skal forbedre os. Men samtidig er vi nødt til at forholde os til transfermarkedet. Vi er bevidste om vores situation i øjeblikket, og vi må se, hvad der sker.

Manchester United-boss Ole Gunnar Solskjær har bekræftet, at Romelu Lukaku ikke kommer i aktion mod Inter.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...