• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Irriteret Guardiola anklagede City-legende for dovenskab

Foto: Getty Images

Manchester City har lidt flere dumme pointtab her i begyndelsen af sæsonen, og det går Pep Guardiola på nerverne. City-bossen gik således angiveligt i flæsket på landsmanden David Silva efter pointdelingen mod Tottenham.

Af gram

Manchester City tabte i sidste sæson blot fire ud af 38 kampe, men de engelske mestre har nu allerede tabt to af sæsonens første otte kampe.

Senest blev Guardiolas tropper hjemme slået med 2-0 af Wolverhampton i weekenden. Manchester City er nu otte point efter Liverpool.

Læs også: Guardiola: De fleste, der har vundet, vinder ikke året efter

Angreb Silva
Ifølge den engelske avis Daily Mail havde Guardiola før denne sæson bestemt sig for, at han ville forsøge sig med en mere konstruktiv ledelsesstil overfor sine spillere. 

Den plan holdt dog angiveligt ikke længe for den perfektionistiske spanier, som efter 2-2-opgøret mod Tottenham i anden spillerunde valgte at gå i flæsket på sin anfører, David Silva.

Midtbanespilleren var blevet indskiftet med 12 minutter tilbage, men kunne ikke ændre på slutresultatet. Guardiola mente dog, at landsmandens indsats havde været til den dovne side.

- David, du gav os ikke nok løb. Hvor var dine ben? lød kritikken fra Guardiola i omklædningsrummet. 

Næste ligakamp for Manchester City er ude mod Crystal Palace lørdag den 19. oktober.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...