• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Afsløret: Real Madrid-stjerne drømte om Barcelona

Foto: Getty Images

Den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness ser ikke længere Barcelona som en rollemodel for den tyske storklub.

Af gram

David Alaba kyssede Real Madrids logo, da østrigeren blev præsenteret i klubben, men faktisk var forsvarsspillerens drøm at spille for Barcelona. 

Sådan lyder det fra den tidligere Bayern München-præsident Uli Hoeness forud for aftenens Champions League-opgør mellem Barcelona og Bayern München. 

- David Alaba sagde engang til mig: 'Min drøm er stadig at spille for Barcelona en dag'. Så jeg sagde til ham: 'Foretrækker du at forhandle med præsidenten eller insolvensadministratoren?' lyder det således, ifølge Bayern1, fra Hoeness.

Bayern er favorit
Kommentaren er selvfølgelig en reference til Barcelonas økonomiske problemer, der har medført, at både Lionel Messi og Antoine Griezmann har forladt klubben denne sommer. Barcelona var i mange år en magtfaktor i europæisk fodbold, men Uli Hoeness frygter ikke længere aftenens modstander.

- Barcelona er ikke længere en rollemodel for os, lyder det således fra den tidligere Bayern München-præsident. 

- Bayern München er favorit, for Barcelona kan ikke være på toppen på grund af deres spillersalg og økonomiske problemer. 

Martin Braithwaite kommer ikke i aktion i aftenens opgør, da den danske landsholdsangriber skal igennem en operation. Læs mere om det her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.