• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Sætter Messi til vægs: Så mange penge tjener Ronaldo årligt på Instagram

Foto: Getty Images

Ingen personer i verden tjener flere penge på Instagram end Cristiano Ronaldo. Portugiseren har i det seneste års tid således tjent det dobbelte af nummer to på listen, Lionel Messi.

Af gram

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har i det seneste årti kæmpet benhårdt om at kunne kalde sig verdens bedste fodboldspiller.

Den kamp ser ud til at være endt mere eller mindre uafgjort. Men på ét punkt kan portugiseren i det mindste glæde sig over at være langt foran sin argentinske rival.

Læs også: Top 10: Spillere med flest landskampsmål i historien

Skovler penge ind
Således har hjemmesiden Buzz Bingo offentliggjort en udregning af, hvilke personer, der har tjent flest penge på Instagram i løbet af de seneste 12 måneder.

Lionel Messi er den person i verden, der har tjent næstflest penge på Instagram i det seneste år. 158 millioner kroner har argentineren således kunnet skovle ind på bankkontoen, ved at smide nogle opslag på Instagram.

Messi har dog langt op til Cristiano Ronaldo, som suverænt indtager førstepladsen på listen med en årlig indtjening på 324 millioner kroner.

Reality-stjernen Kendall Jenner ligger nummer tre, mens David Beckham ligger nummer fire. Den amerikanske sangerinde Selena Gomez ligger nummer fem, mens Neymar indtager sjettepladsen.

En fin forretning
Cristiano Ronaldo lavede angiveligt 34 sponsorerede opslag på Instagram i det seneste års tid.

Portugiseren tjente således knap 10 millioner kroner per sponsoreret opslag, i gennemsnit.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...