• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Afviste at købe Ronaldo for 125 millioner kroner: - Jeg fortryder det ikke

Foto: Getty Images

Den tidligere Barcelona-præsident Joan Laporta fortryder ikke, at han sagde nej til at hente Cristiano Ronaldo til den catalanske klub.

Af gram

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har i de seneste 15 års tid været rivaler, men historien kunne have udviklet sig meget anderledes, hvis det ikke havde været for Joan Laporta. 

Således har den tidligere Barcelona-klubpræsident, Joan Laporta, der også stiller op til det kommende præsidentvalg i klubben, nu indrømmet, at han tilbage i 2003 sagde nej tak til at hente Cristiano Ronaldo til Barcelona. 

Læs også: Vanvid: Barça skal betale Messi gigantbeløb i årevis, selvom han skrider

- Vi var ved at hente Ronaldinho og Rafa Marquez. Marquez' folk tilbød os også Cristiano Ronaldo. Han spillede for Sporting på det tidspunkt. En af hans agenter sagde, at de havde en spiller, som de havde solgt til United for 19 millioner euro (ca. 140 millioner kroner, red.), men at de var klar til at sælge ham til os for 17 millioner euro (ca. 125 millioner kroner, red.). Men vi havde allerede investeret i Ronaldinho på det tidspunkt. Cristiano Ronaldo spillede mere ude på kanten end centralt. Vi mente, at vi var godt dækket ind, så vi afviste ham, og det fortryder jeg ikke, lyder det ifølge Iniestazo fra Laporta. 

Cristiano Ronaldo skiftede, som bekendt, i stedet til Manchester United, inden portugiseren seks år senere rykkede til Real Madrid, hvor han i ni sæsoner duellerede med Lionel Messi og Barcelona. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...