• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Aggressiv Raiola om Solskjær: Jeg har været for rar over for ham indtil nu

Foto: Getty Images

Mino Raiola har nu svaret tilbage på Solskjærs udtalelser om, at Paul Pogba tilhører Manchester United og ikke den kontroversielle agent.

Af gram-hanssen

Tidligere i dag fastslog Ole Gunnar Solskjær, at Paul Pogba stadig tilhører Manchester United, og altså ikke Mino Raiola, i kølvandet på agentens udtalelser om, at franskmanden helst vil skifte klub til sommer. 

Og nu har Raiola så givet svar på tiltale. 

Læs også: Disse Champions League-klubber har de længstsiddende trænere

- Pogba er ikke min og så sandelig heller ikke Solskjærs ejendom. Paul Pogba tilhører Paul Pogba. Det er længe siden, at man måtte eje mennesker i Storbritannien eller nogle andre steder. Jeg håber ikke, at Solskjær indikerer, at Paul er hans fange. Men før Solskjær udtaler sig, må han sætte sig bedre ind i tingene, skriver Raiola i et langt opslag på Instagram. 

- Jeg er en fri borger, som må tænke og udtrykke mine tanker. Jeg har måske været for rar over for ham indtil nu (...) Jeg tror måske, at Solskjær er frustreret af forskellige årsager, og blander tingene sammen. Jeg tror Solskjær har andre ting at bekymre sig om. Det ville jeg i hvert fald, hvis jeg var ham. 

Dermed virker det nu til, at en reel fejde er undervejs mellem Solskjær og Raiola, som i sidst uge antydede, at Pogba måske ønskede et skifte tilbage til Juventus. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...