• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ajax kan miste flere profiler: Real Madrid vil bruge 1,3 milliarder på duo

Foto: Getty Images

Real Madrid fik aldrig for alvor forstærket midtbanen i sommer, og det skal der angiveligt rettes op på til januar.

Af gram

Ajax måtte i sommer sige farvel til profilerne Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt, og de hollandske mestre skal måske snart sige farvel til to yderligere profiler.

Ifølge den spanske avis Sport er Real Madrid i hvert fald interesseret i at hente både Donny van de Beek og Hakim Ziyech.

Læs også: Real Madrid vil handle nu og undgå en Kepa-situation med Eriksen

En hastesag
Real Madrid har i denne sæson være tyndt besat på midtbanen, og spanierne ønsker således at hente forstærkninger ind allerede til vinter.

Både Donny van de Beek og Hakim Ziyech har kontrakter, der løber indtil 2022, hvilket betyder, at det ikke ser ud til at blive en billig affære for Real Madrid. 

Et sommerkøb af Paul Pogba gik i vasken, og det vil Real Madrid-præsident Florentino Perez nu rette op på ved at gå efter de to Ajax-profiler. Perez er også interesseret i at hente danske Christian Eriksen, forlyder det.

En dyr omgang
Sport vurderer, at den 22-årige Donny van de Beek kommer til at koste omtrent 836 millioner kroner.

Den 26-årige Hakim Ziyech kan til gengæld hentes for mellem 373 og 448 millioner kroner, forlyder det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...