• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ajax-keeper får nedsat dopingkarantæne: På vej til engelsk storklub

Foto: Getty Images

André Onanas dopingkarantæne er blevet forkortet fra 12 til ni måneder, og dermed kan Ajax-målmanden spille igen i begyndelsen af november. Onana meldes på vej til Arsenal denne sommer.

Af gram

André Onana har fået reduceret sin dopingkarantæne til ni måneder, og dermed kan Ajax-målmanden komme i aktion igen til november. 

Det skriver Goal. Det er den internationale sportsdomstol CAS, der har reduceret Onanas karantæne. FIFA idømte tilbage i februar Ajax-målmanden et års karantæne, efter at han havde testet positiv for præparatet Furosemid. 

Har ikke spillet siden februar
Onana har hele tiden fastholdt, at han ved en fejl indtog præparatet, der var ordineret til hans hustru. På grund af karantænen har målmanden ikke spillet eller trænet med Ajax siden februar. 

Ifølge Goal har omstødelsen af FIFAs oprindelige dom den betydning, at André Onanas skifte til Arsenal nu ser ud til at bevæge sig tættere på. Onana kan således spille fra den 3. november, og vil derfor blot misse de første måneder af sæsonen, hvis han rykker til London-klubben.

Det hollandske medie NOS reporterede i sidste uge, at Arsenal er meget interesseret i at købe André Onana.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...