• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ajax-stjerne er smigret over Inter-rygter: - Zanetti er mit største idol

Foto: Getty Images

Nicolas Tagliafico er glad for at blive sat i forbindelse med Inter, for argentinerens største idol er Inter-legenden Javier Zanetti.

Af gram

Der venter torsdag aften lidt af en opgave for Ajax, når den hollandske klub skal forsøge at slå Roma ud af Europa League. 

Erik ten Hags tropper tabte således i sidste uge med 2-1 i Amsterdam, og derfor venter der altså Ajax en markant udfordring i den italienske hovedstad, når returkampen i kvartfinalen skal spilles. 

Smigret over interesse fra Eriksens klub
Forud for aftenens returkamp har Ajax-profilen Nicolas Tagliafico givet et interview til det italienske medie Tuttomercatoweb, og her blev den argentinske landsholdsback blandt andet spurgt om de rygter, der sender ham til Inter. 

- Det er utroligt at blive rygtet til sådan et hold, med al deres historie. Jeg kan afsløre, at Javier Zanetti er mit største idol nogensinde. Han spillede for Inter i hele sin karriere. Jeg kan kun være smigret over denne interesse, men jeg er en realistisk person, og derfor foretrækker jeg at fokusere på nutiden, lød svaret fra Tagliafico. 

- Lige nu nyder jeg øjeblikket, og jeg nyder min tid i Ajax. Derefter må vi se, hvad der kommer til at ske. Serie A er en meget kompetetiv liga, med taktisk dygtige hold og mange gode spillere. Sådan en liga vil altid være interessant. Mit efternavn er tydeligvis italiensk, og jeg har rødder i Genova og Calabria. Selvfølgelig vil jeg gerne prøve at spille i den italienske liga en dag.

Nicolas Tagliafico har spillet for Ajax siden 2018, hvor den nu 28-årige back forlod Independiente i hjemlandet. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...