• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Allegri fastslår: Vender tilbage til juni - ikke før

Foto: Getty Images

Den tidligere Juventus-manager er fast besluttet på at holde et år fri, før han igen vender tilbage til trænergerningen. Det fortæller han i et interview med ESPN.

Af tipsbladet.dk

Massimiliano Allegri og Juventus gik i sommer hvert til sit efter fem succesfulde år. 

Siden da har rygterne svirret om, hvor den italienske manager mon ville ende næste gang. Flere klubber har været på tale. Manchester United, Arsenal og Bayern München er især blevet kædet sammen med Allegri. 

En del af rygterne er gået på, at Allegri allerede ville overtage jobbet som cheftræner i en af ovenstående klubber i løbet af denne sæson. Både Arsenal og Bayern München står da også uden en permanent løsning, da begge klubber har fyret den forhenværende træner. 

Læs også:Napoli-præsident afviser fyringsrygter: Jeg har ikke ringet til nogen

Allegri skyder dog rygterne om en tiltrædelse midt i sæsonen ned. Han fastslår nemlig, at han først vender tilbage til juni. 

- Jeg vender tilbage til juni. Det har hele tiden været planen at tage et år fri, siden bruddet med Juventus, siger han i et interview med ESPN.

Den tidligere Juventus-manager puster dog især liv i rygterne om et muligt job i England, da han bekræfter, at han er i gang med at lære engelsk. 

Læs også:Midlertidig Arsenal-træner: Vil gøre alt for at få folk til at smile igen

- Jeg får undervisning her i Milan. Jeg er blevet udmærket til at tale det. Jeg synes dog, det er en anelse sværere at lytte til det. Men hvis jeg taler med en, der hjælper ved at tale lidt langsommere, så forstår jeg det. Jeg ser engelske film, og hvis jeg læser noget på engelsk, så forstår jeg det fint, siger han. 

Slutteligt understreger han, at han ikke vender tilbage til trænergerningen for ikke at være succesfuld.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Fransk Barca-stjerne overvejer City-skifte

Læs også:Efter omdiskuteret forside: Milan og Roma boykotter italiensk avis

Læs også:Mourinho lægger sig fladt ned: United og Rashford var bedst

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...