• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Ancelotti advarer PSG: - De er nødt til at indlede forhandlinger med os

Foto: Getty Images

Moise Kean har imponeret i Paris Saint-Germain i denne sæson, men den franske storklub har indtil videre ikke givet indikation på, at klubben er interesseret i at hente italieneren på en permanent transfer.

Af gram

Moise Kean havde ikke den store succes i Everton, men den 21-årige italiener har indtil videre leveret 18 fuldtræffere for Paris Saint-Germain i denne sæson. 

Everton-cheftræner Carlo Ancelotti forventer dog alligevel at se den tidligere Juventus-angriber tilbage på Goodison Park i næste sæson.

- Jeg behøver ikke at overbevise ham om, at han skal blive hos os. Det siger hans kontrakt, at han skal. Han er udlejet, og han er nødt til at komme tilbage, lyder det således, ifølge The Telegraph, fra Ancelotti.

Åben for at forhandle
Den tidligere Real Madrid- og Bayern München-træner åbner dog for, at Moise Kean kan fortsætte i Paris, hvis franskmændene viser sig klar til at betale det, som Everton kræver, hvilket angiveligt er 385 millioner kroner.

- Hvis Paris Saint-Germain vil have ham, så er de nødt til at indlede forhandlinger med os. Det er vi åbne for, men hvis der ikke sker noget, så spiller han for Everton i næste sæson, hvor han vil være en vigtig spiller, lyder det således fra Ancelotti. 

Floppede på Goodison Park
Everton betalte over 200 millioner kroner for Moise Kean, da den engelske klub i august 2019 hentede den dengang 19-årige angriber i Juventus. Den unge italiener formåede dog blot at score fire mål i 37 kampe for Everton, inden englænderne altså sendte Kean til Paris i oktober.

I Paris Saint-Germain har Moise Kean scoret 18 mål i 37 kampe, og italieneren har dermed vist, at han stadig er en ganske lovende spiller. Tidligere på ugen reporterede det italienske medie Tuttosport da også, at Antonio Conte er interesseret i at hente Moise Kean til Inter.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...