• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Anerkendt journalist: Her er Uniteds indkøbsliste - opgiver måske forsvarer

BBC-journalisten David Ornstein peger på tre spillere, som Manchester United angiveligt følger ekstremt tæt. Alle tre bliver dog svære at få fingrene i.

Af gram

Efter en skuffende sæson er der nul procent tvivl om, at Manchester United til sommer skal forstærke spillertruppen.

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig hvilke specifikke navne, som den engelske storklub har stående på ønskelisten.

Læs også: United havde næsten lukket kæmpehandel - manglende CL kan stoppe købet

Har gode kilder
Udover Ole Gunnar Solskjær og hans inderkreds er der dog næppe mange, der med sikkerhed kan sige, hvem United prøver at hente.

BBC-journalisten David Ornstein plejer dog at have gode forbindelser, som giver ham lidt insider-viden. 

Koulibaly er ekstremt dyr
Og ifølge Ornstein er der tre spillere, som United prioriterer højt til sommer: Kalidou Koulibaly, Jadon Sancho og Aaron Wan-Bissaka.

Manchester United har indkasseret 54 mål i 38 Premier League-kampe i denne sæson, og derfor er klubben meget opsat på at få styr på defensiven.

- Jeg har fået at vide, at Manchester United har tænkt sig at bringe både nogle unge navne og noget erfaring ind. Potentielt også nogle store navne. En af deres prioriteter er en midterforsvarer. Jeg har fået at vide, at de elsker Kalidou Koulibaly fra Napoli. Det eneste problem er, at han er ekstremt dyr. Napoli har ikke brug for at sælge. Han har vist kontrakt til 2021, og han har en frikøbsklausul på 1,3 milliarder kroner. Han har stadig nogle år tilbage af kontrakten. Enten vil de kigge efter et yngre talent til den position, som kan udvikle sig, eller også vil de finde en, der allerede har slået sit navn fast, lyder det fra Ornstein i BBC Radio 5 Live Sport.

Kæmper med City om højreback
På højrebackpositionen overvejer Manchester United også at hente en forstærkning, efter at Antonio Valencia i weekenden spillede sin sidste kamp for klubben.

- På højrebacken er Aaron Wan-Bissaka i den grad på Uniteds radar. Han er også på Citys radar. Men de er også opsatte på at udvikle Diogo Dalot og den unge Ethan Laird. 

- Hvad angår den centrale midtbane afhænger det selvfølgelig af, hvad der kommer til at ske med Paul Pogba.

Når det kommer til Jadon Sancho, så var handlen stort set på plads, ifølge Ornstein. Men Uniteds manglende Champions League-kvalifikation har bragt skiftet i fare.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...