• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Angrende Liverpool-stjerne: Vi skulle aldrig have støttet Suárez

Foto: Getty Images

Jordan Henderson slår fast, at Liverpool aldrig skulle have støttet Luis Suárez efter uruguayanerens racistiske kommentar mod Patrice Evra.

Af gram

Liverpool-kaptajnen Jordan Henderson erkender nu, at Merseyside-klubben 'gik helt galt i byen', da man tilbage i 2011 valgte at støtte Luis Suárez offentligt, efter uruguayanerens race-strid med Manchester Uniteds Patrice Evra. 

Det engelske fodboldforbund valgte dengang at tildele Suárez otte spilledages karantæne for at have brugt ordet 'negro' mod Evra under en ligakamp i oktober 2011. 

Læs også: Eks-United-profil: Fængslede Liverpool-fans ville dræbe min familie

Erkender fejlagtig håndtering
I december samme år mødte Liverpool-spillerne således op til opvarmningen til en kamp mod Wigan iført Suárez-T-shirts, for at støtte op om uruguayaneren. Liverpool-spillerne udsendte samtidig en pressemeddelelse, hvor de viste deres støtte til Suárez.

I BBC-dokumentarfilmen Football, Racism and Me erkender Jordan Henderson dog nu, at Liverpool-spillernes offentlige støtte til Suárez var en skævert. 

- Man lærer meget af de ting, man oplever. Jeg var en ung spiller dengang, så det var en ting, jeg aldrig virkelig havde oplevet før. Når jeg kigger tilbage på det nu, så er jeg ikke sikker på, at klubben og og spillere håndterede det på den bedste måde. Fra spillernes synspunkt var vores fokus på Luis og hvordan vi kunne beskytte ham. Men vi tænkte faktisk ikke på Patrice, lyder det fra Henderson.

- Og jeg tror, at det var dér, hvor vi gik helt galt i byen. Hvis folk ønsker at hænge mig ud, så tager jeg det fulde ansvar. Folk vil sige: 'Det er en smule sent'. Men jeg vil sige, at det er bedre sent end aldrig. 

Jordan Hendersons tidligere Liverpool-holdkammerat, Jamie Carragher, undskyldte sidste år overfor Patrice Evra, hvor Carragher omtalte støtten til Suárez som 'en kæmpe fejl'. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...