• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Angriber Inter-træner: Eriksen rådner på bænken

Foto: Getty Images

Antonio Conte kritiseres igen for at behandle Christian Eriksen dårligt.

Af gram

Inter har skuffet slemt i Champions League i denne sæson, hvor Milano-klubben står til at ryge ud i gruppespillet for tredje sæson i træk. 

Og på det italienske medie Calciomercato har klummeskribenten Filippo Tramantona valgt at analysere flere af cheftræner Antonio Contes dispositioner. 

Læs også: Legendens tip til Eriksen: Forlad ikke Inter

- Jeg har altid støttet Conte, og det gør jeg stadig. Men jeg mener også, at Nerazzurri-træneren bør begynde at spørge sig selv om, hvorvidt hans projekt bevæger sig fremad, lyder det fra Tramontana. 

Mange spillere skuffer
Tramontana peger på, at flere af Inters prominente navne er langt fra deres tidligere niveau. 

- Hakimi er en skygge af sig selv. Vidal ser færdig ud. Brozovic overbeviser heller ikke altid. Eriksen rådner på bænken, så der altid kan blive plads til Gagliardini, som, omend han kæmper for sagen, ikke er hvad et hold med mesterskabsambitioner har brug for, lyder det fra Tramontana. 

- Og så er der Eriksen-kapitlet: Her er Conte gået helt galt i byen. Jeg forstår sagtens, at man vil handle ud fra holdets bedste. Men lige nu må behandlingen af danskeren siges at være noget for sig. Det virker personligt, og det håndteres på en måde, der må gøre ham meget vred. 

- Eriksen er en spiller, som har vist sine store kvaliteter andre steder. Jeg kan forstå, at man ikke ønsker at bygge holdet op omkring ham. Men på den her måde taber man ham. Man forringer hans værdi, og man spilder ham. Og det har vi ikke råd til nu. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...