• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Arbejdsløs i et år: Nu udpeger Mauricio Pochettino sin drømmeklub

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino har ikke fået de helt attraktive tilbud siden sit exit i Tottenham, men argentineren udpeger nu den klub, hvor han allerhelst vil hen.

Af gram

Det er snart et år siden, at Mauricio Pochettino blev fyret i Tottenham, men argentineren har stadig ikke fundet sig en ny klub. 

Pochettino slår dog fast, at han ikke har fået nogle særligt attraktive tilbud. 

Læs også: Irriteret Pochettino: Jeg har kun fået tilbud fra disse to klubber

- De tilbød mig ikke muligheden for at blive cheftræner for Barça. Jeg mødtes ikke med Bartomeu (klubpræsident, red.). Jeg var til middag med Ramon Planes (Barcelonas sportsdirektør, red.), fordi vi har været venner i mange år. Siden 2009, hvor han kom til Espanyol, lyder det ifølge Marca fra Pochettino.

- Hverken PSG, Juventus eller Inter henvendte sig. Jeg fik opkald fra Benfica og Monaco. Jeg har ikke behov for at lyve. 

Vil gerne til Madrid
Mauricio Pochettino vil ikke lægge skjul på, hvor han allerhelst vil være træner. 

- Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at blive træner for Real Madrid. Men selvfølgelig er det min drøm. Hvis det ikke er dén bedste klub i verden, så er den i hvert fald én af af de bedste. Jeg er ikke anderledes. Real Madrid er på alles liste over drømmeklubber. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...