• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Argentinsk legende: Messi er ikke engang iblandt de bedste nogensinde

Foto: Getty Images

Den argentinske målmandslegende kan nævne adskillige spillere gennem historien, som han mener, overgår Lionel Messi.

Af gram-hanssen

Lionel Messi bliver ofte nævnt som den bedste fodboldspiller i spillets historie, men hvis du spørger Hugo Gatti - en af Argentinas store målmænd gennem tiderne - så er det langt fra korrekt. 

Ifølge Gatti, er der endda et stykke vej fra Messi op til de allerbedste. 

Læs også: Messi hylder Ronaldo: Det er normalt, at han bliver ved med at score

- Han (Messi, red.) er et stykke vej fra de spillere jeg så - han er ikke ikke engang tæt på at være på samme hylde. De bedste i min livstid var Pelé, og så Alfredo Di Stefano. Og så kommer resten en del efter - selv Ronaldinho, da han var bedst, var bedre end Messi, lyder det fra Gatti til El Chiringuito. 

Messi er af logiske årsager blevet sat op imod Diego Maradona gennem hele sin karriere, men hvis man spørger Gatti, er der absolut ingen sammenling mellem de to. 

- Jeg spillede med Maradona i Boca og med Argentina. Diego er bedre. Ingen diskussion. Messi er ikke bedre end ham. Derudover, vågnede Diego op til dåd i de store øjeblikke, i de store kampe - det gør Messi ikke. 

Gatti spillede i Boca Juniors mellem 1976 og 1988, og nåede således at spille en enkelt sæson med Maradona i 1981-82, før sidstnævnte blev købt af FC Barcelona for et rekordbeløb. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...