• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Arsenal fik vendt skuden efter fortrinlig anden halvleg mod West Ham

Foto: Getty Images

Hvad der startede med at ligne endnu et skuffende nederlag endte med en sikker sejr for Arsenal, der blæste West Ham bagover i anden halvleg.

Af porse

Fra kampens start lignede Fredrik Ljungbergs tropper det samme hold, som det der ikke havde vundet en Premier League-kamp siden starten af oktober. 

Der manglede gnist, vildskab og vilje. Arsenals tamme forfatning, fik hjemmeholdet til at stråle af selvtillid. Det førte til flere gode muligheder for West Ham-mandskabet, der i den grad dominerede første halvleg. 

Dominansen bar frugt i det 38. minut, hvor Angelo Ogbonna pandede bolden ind på Maitland-Niles, hvorfra den sejlede videre ind i netmaskerne. 

Dermed stod det 1-0 til hjemmeholdet ved pausefløjt. 

Fra anden halvlegs start var det tydeligt, at der var blevet talt med store bogstaver nede i Arsenals omklædningsrum. 

Udeholdets spillere havde i hvert fald en meget anderledes tilgang til kampen, og der gik ikke længe, før de satte sig på spillet. 

Efter et kvarters spil gav det så pote for Arsenal. På ni minutter fik de vendt stillingen fra 1-0 til 1-3. 

Gabriel Martinelli startede med at udligne til 1-1 i det 60. minut, hvilket blev fulgt op af et smukt mål fra Nicolas Pepe efter 66 minutters spil, og i det 69. minut udbyggede Pierre-Emerick Aubameyang så føringen ved at flugte bolden i kassen på et indlæg fra Pepe. 

Herefter forsøgte West Ham at æde sig ind i kampen igen, men det lykkedes aldrig rigtigt for hjemmeholdet. 

Kampen endte 1-3 til Arsenal, der dermed vandt sin første Premier League-kamp siden den 6. oktober. 

Med sejren kravler The Gunners op på niendepladsen i tabellen, mens West Ham fortsat er placeret på 16. pladsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...