• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Arsenal-supertalent upåvirket af Real Madrid-rygter

Foto: Getty Images

Gabriel Martinelli lader sig ikke påvirke af Real Madrids interesse i ham, og fokuserer i stedet på at få succes i Arsenal.

Af gram-hanssen

Gabriel Martinelli kædes i både spanske og engelske medier sammen med et skifte med Real Madrid, der angiveligt er ganske imponerede med brasilianerens form i denne sæson. 

Martinelli har da også været decideret flyvende for Arsenal med 10 scoringer i 26 optrædener, men den påståede interesse fra Real Madrid er ikke noget, han tænker særlig meget på. 

Læs også: Arsenal sender Aubameyang til Real i stor byttehandel

- Jeg kender ikke til nogen interesse fra Real Madrid. Jeg vil vinde Champions League og mange titler med Arsenal, og gøre fansene glade, lyder det fra Martinelli til FourFourTwo. 

- De fortjener det bedste, og jeg vil gerne give noget tilbage til dem, efter alt det klubben har gjort for mig. Jeg vil være en Gunners-legende, udtaler stortalentet. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...