• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Atlético bekræfter: City har budt 630 millioner for eftertragtet profil

Foto: Getty Images

Atlético Madrids klubpræsident har nu afsløret, at han har afvist et stort bud på José Gimenez fra Manchester City.

Af gram

Manchester City har i den seneste tid været kædet sammen med midterforsvarere som Kalidou Koulibaly, Diego Carlos, Jules Koundé og José Giménez. 

Og nu bekræfter Atlético Madrids klubpræsident, Enrique Cerezo, så, at han har modtaget et bud fra Manchester City på Giménez. I et interview med det spanske medie El Transistor slår Cerezo fast, at Atlético Madrid ikke kommer til at acceptere Manchester Citys bud, der lyder på 630 millioner kroner.

Læs også: City vil hente fransk forsvarer i Sevilla - byttehandel kan komme på tale

Den 25-årige José Giménez, der skiftede til Atlético Madrid i 2013, har en frikøbsklausul på 895 millioner kroner.

- Vi modtog buddet. Men Gimenez er en fremragende spiller, og vi er interesseret i at have så mange fremragende spillere på holdet, som vi kan, lød det således fra Enrique Cerezo.

Vil være et godt køb
Ifølge den britiske journalist Tim Vickery, der er ekspert i sydamerikansk fodbold, kan Giménez i den grad forstærke Pep Guardiolas mandskab, hvis Manchester City ender med at få overtalt Atlético Madrid.

- Giménez er en af de bedste unge midterforsvarere. Han er en snigmorder med et babyface. Han er kun 25 år, og han ser yngre ud. Men han har allerede spillet to VM-slutrunder, og han er benhård. Derudover er han også god med bolden, lyder det ifælge Sky Sports fra Vickery.

- Han har muligvis aldrig spillet på et så offensivt hold som Manchester City. Både i Atlético Madrid og på det uruguayanske landshold har han spillet på mere tilbageholdende mandskaber, så det vil være en udfordring for ham. Men du finder ikke mange unge midterforsvarere, der er bedre end ham. Det vil formentlig blive meget dyrt for Manchester City, men det vil være en god handel.

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...