• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Atlético-stjerne om Griezmann-skifte: Han drømte om at spille med Messi og Suarez

Ifølge Diego Costa skiftede den franske angriber fra Atlético Madrid til FC Barcelona, fordi han jagtede en ny udfordring, og fordi han havde et ønske om at spille med Lionel Messi og Luis Suarez.

Af porse

I sommerens transfervindue skiftede Antoine Griezmann fra Atlético Madrid til FC Barcelona, i en handel der vagte meget postyr. 

Atlético Madrid mente nemlig, at FC Barcelona havde forhandlet med den franske angriber inden hans frikøbsklausul blev sænket, og derfor krævede de mere for ham, end de 900 millioner kroner, de fik. 

Samtidig var der også en smule ballade, da franskmanden tilbage i maj ville offentliggøre, at han ikke fortsatte i Madrid-klubben. Griezmann havde nemlig planer om at meddele det gennem en personlig video, hvilket blev stoppet af Atlético Madrid, der ville køre nyheden gennem klubbens egne medier. 

De uheldige episoder har ført til, at Griezmanns skifte blev meget kontroversielt. Og det ærger faktisk en af de nuværende Atlético Madrid-stjerner. Diego Costa mener nemlig ikke, at det tegner det rette billede af, hvordan Griezmann er som person. Han forklarer, at franskmandens skifte udelukkende skete, fordi Griezmann inderligt ønskede en ny udfordring. 

- Hans drøm var at spille med Messi og Suarez. Vi ved alle, hvilken person han er. Som fodboldspiller søger du altid efter nye udfordringer, og det er normalt, at man får lyst til at prøve sig af et andet sted. Det kan vi ikke sige noget dårligt om, siger han.

- Han er en glad person, og skiftet ville have foregået mere normalt, hvis ikke det var for alt det video, siger han ifølge Football Espana.

Antoine Griezmann nåede at spille 257 kampe for Atlético Madrid. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...