• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Sylvester Guldberg

Atleticos dyreste forsvarer nogensinde: Ligegyldigt, hvad jeg koster

Foto: Getty Images

Den brasilianske stopper Felipe tænker ikke over sin pris, selvom han er blevet Atletico Madrids dyreste forsvarsspiller nogensinde.

Af guldberg

For en halvanden uge siden hentede Atletico Madrid en ny mand til midterforsvaret. Klubben havde sagt farvel til den mangeårige profil Diego Godin, og hans afløser hedder Felipe, der blev hentet i FC Porto. Den 30-årige brasilianer blev hentet for cirka 20 mio. euro. 

Det gør ham til den dyreste forsvarsspiller i Atletico Madrids historie, men det tænker hovedpersonen ikke meget over, når han skal i aktion for hovedstadsklubben. 

- Det skal man holde sig for god til at tænke over. Det er fuldstændigt ligegyldigt, om de betalte 2, 3, 20 eller 50 millioner euro. Jeg skal stadig bevise mit værd i klubben, siger Felipe til Marca.

Selvom han er blevet hentet som en direkte erstatning for Diego Godin, så vil Felipe være sin egen.

- Som jeg også sagde til min præsentation, så var Godin en stor spiller her, og han har skrevet historie. Men jeg er Felipe, så jeg bekymrer mig ikke om Godin. Jeg skal arbejde, skabe min egen historie, og en dag håber jeg, at jeg bliver et idol her, siger Felipe.

Felipe har fået en kontrakt med Atletico Madrid, der gælder indtil sommeren 2022. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...