• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Aubameyang venter på Barca: Udskyder kontraktforhandlinger med Arsenal

Foto: Getty Images

Ifølge Sport English vil den formstærke angriber gerne til FC Barcelona, og derfor har han endnu ikke forhandlet med Arsenal om en kontraktforlængelse.

Af porse

Pierre-Emerick Aubameyang har været godt kørende i denne sæson, hvor han indtil videre har scoret otte mål i 12 Premier League-kampe. 

Arsenal-angriberen har i øjeblikket halvandet år tilbage af sin kontrakt med The Gunners, der udløber i sommeren 2021. 

Ifølge flere medier skulle forhandlingerne om en forlængelse have startet i begyndelsen af denne sæson, men nu skriver Sport English, at den 30-årige angriber har udskudt processen. 

Årsagen er, ifølge mediet, at Aubameyang er blevet bekendt med FC Barcelonas interesse i ham. Derfor afventer han i øjeblikket, for at se hvor seriøse Barca er omkring interessen. 

Den manglende kontraktforlængelsen har indtil videre været forklaret med, at Aubameyang ville vente, for at se om Arsenal kvalificerede sig til Champions League, men det handler altså om, hvorvidt Barca er seriøse omkring deres interesse. 

Barca-interesseren kunne meget vel have noget på sig, da klubben, ifølge flere medier, leder efter en angriber til erstatte Luis Suarez efter denne sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...