• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Barça-stjerner raser over klubpræsident

Barcelonas bud på Neymar er angiveligt useriøst lavt, hvilket tilsyneladende har fået flere Barcelona-spillere op i det røde felt. Først og fremmest Lionel Messi, som anser brasilianeren som nødvendig, hvis Barcelona skal gå hele vejen i Champions League.

Af gram

Neymar er hovedpersonen i sommerens sidste store transfersaga, hvor de spanske giganter Real Madrid og Barcelona kæmper om brasilianerens signatur.

Ifølge den spanske avis Marca er Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu dog kommet i unåde hos flere fremtrædende spillere i katalanernes trup, som raser over klubpræsidentens bud på Neymar. 

Læs også: PSG vil presse spanske giganter: Overvejer deadline for Neymar-handel

Useriøst bud
Avisen skriver, at Neymar er interesseret i en retur til Barcelona, og at brasilianeren har talt med flere af sine gamle holdkammerater.

I disse samtaler har Neymar blandt andet fortalt, at Barcelona kun har budt 1,04 milliarder kroner for ham. Paris Saint-Germain kræver angiveligt 1,8 milliarder kroner for superstjernen.

Ifølge avisen er flere af Barcelona-profilerne vrede på Bartomeu, fordi han tidligere på sommeren lovede dem, at han vil gøre alt for at hente Neymar tilbage. Med det lave bud på brasilianeren virker det dog ikke til, at Bartomeu seriøst har planer om at hente den tidligere profil tilbage.

Rivaler har blandet sig
Real Madrids interesse i Neymar er et andet problem for Barcelona, selvom Neymar stadig foretrækker en retur til Camp Nou. 

Paris Saint-Germain foretrækker nemlig klart at forhandle med Real Madrid, da disse to klubber har et langt bedre indbyrdes forhold. For Neymars vedkommende vil et skifte til Real Madrid være klart at foretrække over at skulle blive i Paris. 

Det forlyder i artiklen, at Barcelona-kaptajnen Lionel Messi er den spiller, der er mest irriteret over situationen, da argentineren mener, at Neymar er yderst afgørende for at vinde det Champions League-trofæ, som klubben ikke har vundet siden 2015.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...