• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Chelsea sender Gonzalo Higuaín tilbage til Serie A

Gonzalo Higauín har haft svært ved at leve op til forventningerne i England, og det ser derfor ud til, at Chelsea sender den argentinske angriber tilbage til Serie A.

Af gram

Der var meget drama og besvær, da Gonzalo Higuaín i januar tog fra AC Milan til Chelsea, men der har været mere stille om argentineren siden da.

Angriberen har således ikke ligefrem taget engelsk fodbold med storm. Fem mål er det blevet til i 18 kampe for Chelsea.

Læs også: Italiensk avis: Chelsea vil fyre Sarri efter EL-finale - af én særlig grund

Vil ikke gøre brug af option
Chelsea har en option på at forlænge lejeaftalen med 31-årige Gonzalo Higuaín med en sæson yderligere. Det vil koste 134 millioner kroner.

Det forventes dog ikke, at London-klubben vælger at gøre brug af denne option, selvom klubben er blevet idømt en transferkarantæne, der forhindrer dem i at hente nye spillere før næste sommer. Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Svært ved at følge med
London-klubben gik ellers igennem meget besvær for at få AC Milan til at give slip på Higuaín i januar. Milano-klubben havde lejet Higuaín i Juventus, men argentineren pressede på for at blive udlejet til den engelske klub i stedet.

I England har argentineren dog primært gjort sig bemærket ved at brænde chancer og ved at have svært ved at følge med i det høje tempo.

Giroud får chancen
Mens Higuaín altså ser ud til at blive sendt tilbage til Juventus, tegner det til, at Chelsea vælger at beholde Olivier Giroud.

Den 32-årige franskmand har primært optrådt i Europa League i denne sæson, men kan med Higuaíns afgang se frem til flere ligakampe i næste sæson.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...