• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Dette spil hjalp Griezmann med at blive integreret i Barça-truppen

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann er allerede faldet godt på plads i Barcelona-truppen, og det hænger tilsyneladende sammen med, at franskmanden købte en Nintendo Switch i Japan.

Af gram

Antoine Griezmann var sommerens helt store stjerneindkøb i Barcelona, og franskmanden har fået en hæderlig start hos de spanske mestre, hvor han blandt andet brillerede i hjemmekampen mod Real Betis.

Og ifølge den spanske avis AS var det især på Barcelonas sommertur til Japan, at Griezmann for alvor lærte sine nye holdkammerater at kende.

Læs også: Griezmann efter brændt straffespark: Min hustrus skyld

Avisen skriver således, at franskmanden i Japan købte en Nintendo Switch, så han kunne spille med i Barcelona-spillernes interne konkurrence.

Spiller mod Piqué og flere andre
Det forlyder således, at Griezmann allerede har etableret et tæt venskab med landsmanden Ousmane Dembele, idet begge spillere har hang til computerspil. 

Det var således også Dembele, der opfordrede Griesmann til at købe en Nintendo Switch, og tage del i Barcelona-spillernes 'Mario Kart'-turnering.

De andre spillere, der deltager i turneringen, er Gerard Piqué, Ousmane Dembele, Sergi Roberto og Carlos Aleñá.

Antoine Griezmann har tidligere gjort sig bemærket ved at bruge forskellige dansebevægelser fra spillet 'Fortnite', når franskmanden skulle fejre sine scoringer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...