• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Fem engelske topklubber kæmper om et af Bundesligaens største talenter

Der tegner til at blive hård kamp om Bayer Leverkusen-stortalentet Kai Havertz, som tilsyneladende følges af stort set samtlige europæiske storklubber.

Af gram

Trods en alder på blot 20 år har Kai Havertz sikret sig en status som en af de største profiler i den tyske storklub Bayer Leverkusen, hvor han i sidste sæson kom på tavlen hele 20 gange. 

Bayern München er opsat på at få fingrene i den tyske landsholdsspiller næste sommer, men de tyske mestre kan se frem til at skulle kæmpe med en lang storklubber om Havertz' signatur.

Læs også: Bayern planlægger kæmpeindkøb: Klar med 745 millioner for supertalent

I den dyre ende af skalaen
Den engelske avis Daily Mail skriver således, at både Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea og Liverpool holder øje med den unge midtbanespiller. 

Allerede sidste sommer havde en række klubber snøren ude efter Havertz, som i sidste sæson var en af de store profiler i Bundesligaen.

Klubber som Barcelona og Real Madrid holder angiveligt også øje med den unge tysker, som dog næppe bliver billig.

Det forlyder således, at Bayer Leverkusen kræver minimum 745 millioner kroner for deres unge guldfugl. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...