• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Avis: Mourinho tilbudt over 100 millioner for at vente på Zidane-fyring

Foto: Getty Images

Den nye Tottenham-manager, José Mourinho, blev angiveligt tilbudt over 100 millioner af Real Madrid for ikke at tage Spurs-jobbet.

Af gram-hanssen

José Mourinho har fået en fremragende start som manager for Tottenham, med tre sejre i lige så mange forsøg. Den portugisiske manager havde været uden job (som træner) i omkring et års tid, siden han sidste år blev fyret i Manchester United. 

I løbet af denne sæson blev Mourinho så rygtet til stort set samtlige europæiske topklubber, hvis træner ikke sad stensikkert i jobbet, herunder blandt andet Arsenal, Real Madrid, Bayern München og naturligvis også Tottenham.

Læs også: Mourinho storroser Alli: Han har spillet fantastisk efter min ankomst

Nu forlyder det så, at Real Madrid skulle have været særligt opsatte på, at Mourinho fortsat var tilgængelig på manager-markedet, såfremt de valgte at fyre Zinedine Zidane, der ikke fik en god start på sæsonen i kongeklubben. Det skriver The Sun. 

Ifølge avisen, var Mourinho absolut førsteprioritet i Real Madrid, i tilfælde af, at man fik brug for en ny træner. Derfor tilbød man angiveligt sin tidligere manager en sum på over 100 millioner kroner for ikke at tage et job i Tottenham. Et tilbud som Mourinho åbenbart ikke valgte at tage imod. 

Derudover, skulle også Borussia Dortmund, AC Milan, Lyon samt den kinesiske klub, Guangzhou Evergrande, have haft en konkret interesse i at skrive under med den karismatiske manager. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...