• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Solskjær vil hente hurtig brasilianer i Ajax

Nordmanden kan dog se frem til at skulle kæmpe med Arsenal og Everton om David Neres' underskrift.

Af gram

Han leverede et fænomenalt solomål mod Juventus i sidste uge, og i marts blev det til landsholdsdebut for Ajax-brasilianeren David Neres - så spørgsmålet er, om ikke dribleren er på vej videre til sommer.

Ifølge den engelske avis The Sun kæmper Manchester United og Arsenal i hvert fald om brasilianerens underskrift. 

Læs også: Chefredaktør inden kvartfinale mod Juve: Derfor er Ajax tilbage på toppen

Koster knap 400 millioner
David Neres nettede også mod Real Madrid på Bernabéu, og Ajax-profilen har således tiltrukket sig en del opmærksomhed i den seneste tid.

I Æresdivisionen er det i denne sæson blevet til otte mål og 11 assists for Neres, der ifølge avisen har en pris på 388 millioner kroner. 

Everton følger også Neres
Arsenal og Manchester United er dog ikke de eneste klubber, der er interesserede i at sikre sig Neres' underskrift.

Everton følger således også med i Ajax-profilens situation. Chelsea var ligeledes interesserede, men transferkarantænen har sat en stopper for de planer.

Den 22-årige David Neres kom til Ajax fra Sao Paolo i januar 2017, og kostede dengang 86 millioner kroner. Brasilianeren var med på det Ajax-mandskab, der tabte Europa League-finalen til Manchester United. I sin første sæson i Amsterdam blev han noteret for 14 mål og 13 assists i 32 ligakampe. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...