• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Avis: United har kig på disse otte afløsere for Pogba

Foto: Getty Images

Paul Pogba er på vej til Real Madrid, og Manchester United er derfor begyndt at kigge efter afløsere. Christian Eriksen er at finde på listen, men spørgsmålet er, om danskeren selv er interesseret.

Af gram

Paul Pogba ligner en mand, der er på vej væk fra Old Trafford til sommer, og ifølge den engelske avis The Sun er der otte oplagte afløsere for franskmanden.

Selvom Pogba ikke altid har været populær blandt United-tilhængerne var franskmanden alligevel både topscorer og assistkonge i klubben i den netop overståede sæson.

Læs også: Deadline Day LIVE: Bendtner præsenteret i FC København

Stjernespillere og unge stortalenter
Der er således et hul, der skal udfyldes til sommer, hvis Pogba smutter, og ifølge The Sun er der altså otte oplagte kandidater.

De otte spillere er Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Isco, Christian Eriksen, Adrien Rabiot, Donny van de Beek, Bruno Fernandes og Youri Tielemans. 

Isco kan være et godt bud
Brasilianske Coutinho må siges at være spilleren med det største potentiale, men Barcelona-spilleren har haft en svær sæson, og spørgsmålet er, om United vil satse på, at Coutinho kan få gang i spillet igen på Old Trafford.

Det må også vurderes som tvivlsomt, om Christian Eriksen vil være indstillet på et United-skifte. Danskeren har givet udtryk for, at han er åben for et skifte, hvis det vil være et trin op fra Tottenham. 

Og det er i øjeblikket svært at argumentere for, at Manchester United er et skridt op i forhold til Tottenham.

Til gengæld kan Isco vise sig at være et godt bud. Spanieren får næppe meget spilletid i Real Madrid i næste sæson, og kan få en fremtrædende rolle, hvis han skifter til Manchester United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...