• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Avis: United overvejer at hente aldrende, udlejet Leicester-angriber

Foto: Getty Images

Manchester United mangler akut en angriber efter Marcus Rashfords skade - ifølge The Guardian kan det blive Islam Slimani.

Af gram-hanssen

Ole Gunnar Solskjær har fået en hel del kritik på det seneste - ikke bare på grund af Manchester Uniteds skuffende resultater, men også på grund af nordmandens håndtering af Marcus Rashford, der for nylig led en alvorlig rygskade.

Efterfølgende viste det sig nemlig, at United-staben godt kendte til skaden, men alligevel valgte at spille med den unge englænder. Under alle omstændigheder skal man i hvert fald nu ud på markedet efter en ny angriber. 

Læs også: Barca-spiller afslører: Vi må ikke tackle Messi til træning

Klubben er allerede blevet sat i forbindelse med Krystof Piatek, Moussa Dembeélé, Jude Bellingham og senest Carlos Tevez. Nu melder The Guardian imidlertid, at De Røde Djævle overvejer at hente Islam Slimani på en lejeaftale. 

31-årige Slimani er i øjeblikket udlejet fra Leicester til AS Monaco i den franske række, hvor han i denne sæson har scoret syv mål i fjorten optrædener. 

Manchester United afhænger i øjeblikket af Anthony Martial og Mason Greenwood til at score målene, men Solskjær har formentlig brug for mere kvalitet i offensiven, hvis han ønsker at beholde sit job. 

Det bekymrer nordmanden dog sig ikke om. 

- Jeg har tænkt mig at fortsætte med at gøre, hvad klubben har vist mig tillid til, og forhåbentlig vil det være godt nok, så de kan se, at det vi gør er rigtigt. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...