• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Avis: Vraget Spurs-profil i sammenstød med Mourinho på træningsbanen

Foto: Getty Images

Danny Rose er i de seneste to kampe blevet udeladt fra truppen, og det fik backen til at kræve en forklaring fra José Mourinho.

Af gram

Danny Rose var udeladt fra truppen til Tottenhams opgør mod Watford i lørdags, og det var den engelske landsholdsspiller tilsyneladende ikke tilfreds med. 

Ifølge avisen Daily Mail var Rose således involveret i et sammenstød med cheftræner José Mourinho på træningsbanen, hvor backen krævede en forklaring fra portugiseren.

Læs også: Mourinho om Rose: Han er stadig med i mine planer

Presset stemning
Rose krævede angiveligt en forklaring, da Mourinho fredag offentliggjorde truppen til udekampen mod Watford, som endte 0-0. Portugiseren argumenterede for, at Rose på grund af en rygskade ikke var 100 procent klar til kampen.

Rose, der selv mente, at han var klar, brokkede sig ved søndagens træning igen til Mourinho. Det forlyder, at det udviklede sig til et sammenstød, hvor Rose og Mourinho hævede stemmerne. Ifølge flere iagttagere var stemningen på træningsbanen yderst presset. Flere Tottenham-spillere var angiveligt utilfredse med Danny Roses opførsel i situationen. 

Ved mandagens træning mødte Rose igen ind til træning, hvor backen blev trukket til side af Mourinho. Her forsøgte portugiseren angiveligt at berolige Rose. Backen var også udeladt fra F.A. Cup-kampen mod Middlesbrough i sidste uge, men Mourinho forsikrede efterfølgende, at Rose stadig er en del af hans planer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...