• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bad Atlético-stjerne om at skade Griezmann

Foto: Getty Images

Det er absolut ikke alle i Atlético Madrid, der er begejstrede over Antoine Griezmanns retur til Wanda Metropolitano.

Af gram

Antoine Griezmann forlod ikke Atlético Madrid på den bedste måde, og derfor blev franskmanden modtaget med buhråb af madrilenernes fans, da han blev indskiftet i onsdagens Champions League-kamp mod Porto.

Griezmann kom ind i stedet for Joao Felix, og efter torsdagens træning blev det portugisiske stortalent så involveret i en akavet situation, da han var på vej ud af træningsanlægget i sin bil. Her stoppede Joao Felix således for at hilse på en Atlético Madrid-fan.

Hævntørstig fan
Ifølge det franske medie RMC Sport kom tilhængeren således med en noget speciel opfordring til Joao Felix, der indledningsvist smilede og virkede i godt humør. 

- Sørg for at skade Griezmann, Joao. Få ham skadet, men få det til at se ud som om, at det ikke var med vilje. Griezmanns skinneben, Joao, glem det ikke, lød det således fra den hævntørstige Atlético Madrid-fan.

Ifølge det spanske medie El Golazo de Gol tilføjede tilhængeren, at Joao Felix ikke må acceptere, at Griezmann starter inde i stedet for ham.

Utilfreds Simeone
Joao Felix så dog ikke ud til at sætte pris på den Griezmann-fjendtlige fans idé.

- Du er nødt til at vise mere respekt overfor Griezmann, lød det således fra portugiseren, mens han kørte væk. 

Efter 0-0-kampen mod Porto var Atlético Madrid-cheftræner Diego Simeone heller ikke glad for fansenes buhen mod Griezmann.

- De ønsker at gøre et stort nummer ud af hele den her situation og gøre den usund, mens det for os er vigtigt at have hentet en ekstraordinær spiller som ham tilbage. Han kommer til at blive en stor gevinst for os, lød det således fra Diego Simeone. 

Antoine Griezmann spillede fra Atlético Madrid fra 2014 til 2019 inden franskmanden skiftede til Barcelona for knap 900 millioner kroner. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.