• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bænket Barcelona-stjerne erkender: Var i dialog med denne klub i sommer

Foto: Getty Images

Samuel Umtiti erkender nu, at han i sommer talte med Lyon om en mulig retur til den franske klub.

Af gram

Samuel Umtiti var blandt de spillere, som Barcelona-ledelsen i sommer opfordrede til at søge væk, og nu erkender franskmanden, at han i løbet af det forgangne transfervindue var i dialog med sin tidligere klub, Lyon. 

Skiftet blev dog ikke realiseret. Ifølge den spanske avis Marca var det sandsynligvis Umtitis lønkrav, der gjorde det umuligt for Lyon at hente forsvarsspilleren tilbage. 

Læs også: Barças plan: Vil sende stjerne til Lyon som del af Depay-transfer

- Lyon er mit hold. Det er min by. Det er klubben, der gav mig chancen for at spille i Europa. Vi havde et par samtaler med dem i løbet af vinduet, men der opstod aldrig en konkret mulighed, lyder det ifølge Marca fra Umtiti. 

Ramt af skadesproblemer
Samuel Umtiti skiftede i 2016 fra Lyon til Barcelona, og franskmandens to første sæsoner på Camp Nou var ganske succesfulde. Umtitis kontrakt blev derfor forlænget til 2023. I de senere år er Umtitis rolle i Barcelona dog blevet mindre og mindre, i takt med franskmandens omfattende skadesproblemer. 

I denne sæson har Umtiti ikke fået et eneste minut på banen, idet Ronald Koeman, ifølge Marca, ikke ser franskmanden som en del af sine planer. Barcelona ønsker desuden at hente Manchester City-midterforsvareren Eric Garcia, hvilket vil skubbe Umtiti endnu længere tilbage i køen. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...