• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

- Bale var den bedste efter Messi og Ronaldo, men han manglede selvtilliden

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Tottenham-cheftræner Harry Redknapp var det næppe José Mourinhos idé at hente Gareth Bale tilbage til London-klubben.

Af gram

Gareth Bale kostede 750 millioner kroner, da Real Madrid for snart otte år siden købte waliseren af Tottenham. 

Men den i dag 31-årige Bale ser ud til at være en mand, der er helt og aldeles færdig som topspiller. Waliseren er blevet kritiseret hårdt efter sin retur til engelsk fodbold, hvor José Mourinho stort set ikke har brugt den fallerede stjerne i Tottenhams Premier League-kampe.

Overrasket Redknapp
Og ifølge Harry Redknapp, der var Tottenham-cheftræner i Bales første periode i London-klubben, er det en skam at se, at waliserens retur har udviklet sig til en fiasko.

- Jeg troede, at Gareth Bale ville være en utrolig forstærkning. Jeg kunne se den fronttrio for mig, med Son, Bale og Kane. Jeg tænkte: 'Åh gud, de bliver skræmmende sammen'. Men af en eller anden årsag er det ikke lykkedes for Gareth. Jeg ved ikke, hvad Gareths problem er i øjeblikket. Han er ikke typen, der har særligt meget selvtillid, lyder det ifølge talkSPORT fra Redknapp.

- Jeg ved, at han har været en af verdens bedste spillere. Lad os være ærlige: Der var et tidspunkt, hvor han nok var den tredjebedste efter Messi og Ronaldo. Så god var han, da han var på toppen. Men han er stadig ikke en knægt, der har den store selvtillid. Han er en af dem, der, uanset hvor gode de er, så ændrer det ikke deres personlighed. Han er en meget stille type. Han har brug for selvtillid, og han har brug for nogen, der tror på ham. 

Næppe Mourinhos idé
José Mourinho kom tidligere på ugen med en slet skjult stikpille til Gareth Bale, og ifølge Harry Redknapp var det næppe portugiserens idé at hente waliseren tilbage til Tottenham.

- Jeg har hele tiden sagt, at det næppe var hans idé at hente Bale tilbage. Jeg vil tro, at det blev besluttet hen over hans hoved. Måske af Levy (Tottenhams bestyrelsesformand, red.), der elsker Gareth, som selvfølgelig var en forrygende spiller, da han var der første gang. 

- Folk i klubben har fortalt mig, at de har hentet ham på en aftale, hvor de ikke betaler meget for ham. De betaler ham ikke i nærheden af, hvad han tjener. Det vil overraske mig, hvis de betaler mere end en femte- eller sjettedel af det, han tjener. De anså det nok for at være en glimrende aftale. En glimrende handel for klubben at få ham tilbage igen. En aftale, som fansene ville elske. Men det har ikke fungeret.

Tottenhams næste kamp er i morgen, hvor Pierre-Emile Højbjerg og kompagni møder Manchester City på udebane. Her forventes det ikke, at Gareth Bale kommer i aktion.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...