• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Ballack afslører: Derfor afviste jeg United til fordel for Chelsea

Foto: Getty Images

Michael Ballack fortæller nu, at han afviste Manchester United i 2006, før han skiftede til Chelsea, eftersom De Røde Djævle ikke imponerede ham på daværende tidspunkt.

Af gram-hanssen

I 2006 hentede José Mourinho Michael Ballack fra Bayern München til Chelsea, hvor han nåede at spille 105 kampe i de fire år, han var i hovedstadsklubben.

Ballack kunne dog sagtens have skiftet til Manchester United i stedet, men Sir Alex Fergusons mandskab imponerede ham ikke, fortæller tyskeren, der derfor afviste De Røde Djævle. 

Læs også: United-ikon: Dette Liverpool-hold er ikke et af de helt store endnu

- En af de første til at vise interesse var Manchester United, men de havde ikke haft det bedste år. Jeg husker i 2006, hvor de røg ud i gruppespillet (i Champions League, red.) At vinde ligaen var en ting for mig, men det var altid drømmen at vinde Champions League, siger Ballack til Sky Sports. 

- Det var ikke let, fordi der var så mange gode klubber, men Manchester United var ikke lige så gode som tidligere, ligesom Bayern München. 2000, 2001, 2002 og endda 1999 var deres bedste år, lyder det fra Ballack. 

Tragikomisk for den tyske landsholdslegende, vandt Manchester United som bekendt Champions League i 2008 over netop Chelsea og Ballack. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...