• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Baneinvasion: Stjerne rystet over mand med pistol

Foto: Getty Images

Angel Di Maria har reflekteret over skandalekampen mellem Brasilien og Argentina, som blev afbrudt af de brasilianske sundhedsmyndigheder efter ganske få minutter.

Af gram

Det blev udråbt som en stor skandale, da VM-kvalifikationskampen mellem Brasilien og Argentina blev afblæst efter få minutter, efter at agenter fra de brasilianske sundhedsmyndigheder invaderede banen.

Og oplevelsen var også ganske ubehagelig, lyder det nu fra Paris Saint-Germain-stjernen Angel Di Maria, der undrer sig over de brasilianske myndigheders håndtering af episoden.

- For at være ærlig, så vidste vi ikke noget. De fortalte os først én ting, og derefter noget andet. Præsidenten kom ind og sagde, at vi kunne spille. Vi gik ud på banen, og ingen sagde noget til os. Vi varmede op, og der skete intet ... det er meget underligt og svært at forklare, lyder det således, ifølge ESPN, fra Angel Di Maria.

Dårligt for sydamerikansk fodbold
Angel Di Maria ærgrer sig samtidig over, at episoden fik sydamerikansk fodbold til at fremstå kaotisk.

- Vi fik os selv til at ligne fjolser foran alle. Da vi kom tilbage til Europa, sagde alle til os: 'Sikke en skam med Argentina-Brasilien'. Det var skamfyldt, lyder det således fra Angel Di Maria. 

Især én detalje ved myndigheders baneinvasion efterlod Angel Di Maria med en bitter smag i munden, nemlig at en af de brasilianske agenter tilsyneladende tog en pistol med ud på banen.

- Man venter på, at kampen er sat i gang, for derefter at stoppe den på den måde. Og så kommer der en eller anden ind med en pistol og begynder at mase sig frem mod spillerne, lyder det således fra Angel Di Maria. 

Ifølge den argentinske stjerne var situationen 'lidt mere politisk fra deres side end vores'. 

- Vi opholdt os der i tre dage. Ingen sagde noget eller kom til vores hotel... det var meget mærkeligt. 

Fire spillere fra det argentinske landshold undersøges for at have givet forkerte oplysninger ved grænsekontrollen i Brasilien, idet spillerne havde opholdt sig i England kort inden deres ankomst. Læs mere om sagen her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.