• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Barça bekræfter: Klublegende er blevet fyret

Foto: Getty Images

Det blev til en meget kort karriere som undomstræner for Barcelona-legenden Victor Valdes, der nu er fortid i den katalanske klub.

Af gram

Den tidligere Barcelona-målmand Victor Valdes blev i sommer ansat som U19-træner i den katalanske storklub. Klubikonet er dog nu blevet fyret fra sin stilling.

På Twitter har Barcelona således meddelt, at Valdes er færdig som cheftræner for klubbens U19-hold, og at Franck Artiga overtager Valdes' stilling.

Læs også: Klubikon tæt på fyreseddel i Barcelona

- FC Barcelona har informeret Victor Valdés om, at han ikke længere er cheftræner for Juvenil A, og at han ikke længere er en del af klubben, lyder den kontante melding på Twitter.

Det blev i fredags reporteret, at Valdes' job var i fare, efter at klublegenden har opført sig kontroversielt ved flere lejligheder. Valdes har blandt andet formået at blive udvist i en kamp, og han har derudover valgt at udeblive fra en fællesmiddag med de andre ungdomstrænere.

Skænderi med Kluivert
Ifølge Marca havde Valdes desuden lagt sig ud med sin tidligere holdkammerat, Patrick Kluivert, der i dag er chef for Barcelonas akademi. 

Hollænderen skældte angiveligt Valdes ud for ikke at spille 4-3-3, som alle ungdomsholdene i klubben gør. Valdes slog dog fast, at det var hans hold, og at han var i sin gode ret til at spille 4-4-2. 

Ifølge Voetbal Primeur havde Valdes også brokket sig til ledelsen over, at hans hold ikke har fået lov til at bruge det nye stadion, Estadi Johan Cruijff.  

Det tyder således på, at Valdes generelt har skaffet sig så mange fjender, at han i sidste ende fik sparket.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...