• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Suárez nærmer sig klubskifte: Skal vælge mellem disse to klubber

Foto: Getty Images

Til sommer har Luis Suárez spillet seks år i Barcelona, og til den tid vil angriberen være fyldt 33 år. Uruguayaneren meldes således nu på vej til MLS i næste sæson.

Af gram

Luis Suárez fylder 33 år om et par måneder, og Barcelona så med sommerens køb af Antoine Griezmann ud til at hente uruguayanerens langsigtede afløser.

Den rutinerede målræv har også været udsat for kritik i de seneste sæsoner, hvor niveauet er faldet en del. Og nu forlyder det, at Suárez faktisk er i gang med sin sidste sæson på Camp Nou.

Læs også: Barça-stjerne afslører særpræget livsstil: Klubben vil ikke blande sig

Vil krydse Atlanterhavet
Således skriver det italienske medie Calciomercato nu, at Luis Suárez' plan er at fortsætte karrieren i USA i næste sæson. Angriberens kontrakt med Barcelona løber indtil 2021, men katalanerne er angiveligt interesserede i at komme af med angriberen, mens man stadig kan få gode penge for ham. 

Det forlyder, at Luis Suárez ønsker at skifte til enten L.A. Galaxy eller New York City FC.

Uruguayaneren kom til Barcelona fra Liverpool i 2014, og har siden nettet 185 gange i 260 kampe. Til sommer kan det dog tilsyneladende være tid til at pakke kufferten for den kontroversielle bomber.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...