• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-boss får hug af De Ligt-lejren: Han skaber problemer for Matthijs

Foto: Getty Images

Barcelonas akademichef Patrick Kluivert skaber problemer for Matthijs de Ligt, når han udtaler, at Juventus-spilleren fortryder, at han ikke tog til Barcelona. Sådan lyder det nu fra Matthijs de Ligts svigerfar.

Af gram

Patrick Kluivert udtalte for et par uger siden, at Matthijs de Ligt formentligt fortryder, at han fravalgte Barcelona i sommer. 

Juventus-stjernen har selvfølgelig været hurtig til at afvise udtalelsen fra Kluivert, der i dag er akademichef i den katalanske storklub. 

Læs også: Barca-legende om Matthijs de Ligt: Tror, han fortryder Juve-skifte

Og nu går Matthijs de Ligts svigerfar også i flæsket på Kluivert.

- Folk kommer med alle mulige udmeldinger. At han skulle have valgt Bayern München. At han skulle have valgt Liverpool. At han skulle have valgt Manchester United. Sagen er bare, at de muligheder ikke eksisterede. Efter et stykke tid stod valget mellem PSG og Juventus, lyder det ifølge Voetbal Priemeur fra Keje Molenaar, der altså er svigerfar til Juventus-stjernen.

Forstår ikke Kluivert
Kluiverts udtalelse giver ifølge Molenaar ikke den store mening, da Barcelona efter et stykke tid var ude af kapløbet om forsvarsspillerens signatur.

- I begyndelsen var de (Barcelona, red.) inde i billedet, men der ville være en høj risiko for, at han endte på bænken dernede. Jeg forstår ikke, hvorfor Patrick udtaler det her. For det giver knægten problemer i Italien. Nu skal han trække i en masse tråde, for at få glattet tingene ud. Det er sådan, det fungerer der. Og så lige på et tidspunkt, hvor tingene går glimrende for Matthijs.

Ronaldo-snak var vigtig
Molenaar afslører desuden, at det havde en stor beslutning for Matthijs de Ligts beslutning, at Cristiano Ronaldo tog fat i ham efter slutfløjtet på Nations League-finalen mellem Portugal og Holland. 

- Han var 19 år på det tidspunkt, hvor han mere eller mindre stadig havde Ronaldo-plakater hængende på væggen. At sådan en person siger sådan noget til dig. Det ville være det samme om, hvis Cruijff havde sagt det til en af os i fortiden. Selvfølgelig har det en betydning.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...