• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-keeper: Derfor har jeg ikke forlænget

Foto: Getty Images

Marc-André ter Stegen sender nu en advarsel til mesterskabsrivalen Real Madrid, samt katalanernes modstander i Champions League, Napoli. Ifølge tyskeren er Barcelona-truppen således i glimrende form.

Af gram

La Liga bliver genoptaget om en uges tid, mens Champions League sandsynligvis først går i gang igen om et par måneder

For Barcelona er der stadig alt at spille for i begge turneringer, og klubbens tyske målmand, Marc-André ter Stegen, slår nu fast, at det katalanske hold er i glimrende form, på trods af flere måneder uden kampe.

Læs også: Avis: UEFA vil spille Champions League færdig i Lissabon

- Rent fysisk er vi et på et niveau, vi nærmest ikke har været på før. Men vi kommer helt sikkert ikke til at få noget foræret af Real Madrid. Og hvad angår Champions League, så har vi muligheden for at gå videre, hvilket vi selvfølgelig vil forsøge at udnytte, lyder det ifølge Kicker fra Marc-André ter Stegen.

- Den nye form for fodbold vil selvfølgelig blive anderledes. Kampe uden fans er selvfølgelig ikke særligt smukke. Men bolden kommer til at rulle igen, og det er det, vi har ønsket os. 

Bliver i Barcelona
Der har været en del snak om Marc-Andre ter Stegens fremtid i Barcelona, men tyskeren slår fast, at han også er på Camp Nou i næste sæson.

- Der er ikke mulighed for, at jeg forlader Barcelona denne sommer. Min agent og klubben har allerede afholdt det første møde. Derefter opstod hele denne situation med coronavirusset, og siden da har vi ikke haft tid til at tale om kontrakten. 

- På et tidspunkt, hvor mange er bekymrede for deres liv, har vi besluttet at udsætte forhandlingerne. Jeg har det godt i Barcelona, hvilket også hænger sammen med, at min familie har det godt her.

Marc-André ter Stegens nuværende kontrakt med Barcelona løber indtil 2022.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...