• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-legende: - Denne klub vil være en god destination for Messi

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Barcelona-stjerne Rivaldo vil Lionel Messi gøre klogt i at vælge PSG, hvis han forlader Barcelona.

Af gram

Rivaldo vandt Ballon d'Or i 1999, da brasilianeren var den store stjerne i Barcelona, og den tidligere verdensmester har nu et råd til den catalanske klubs største stjerne af dem alle, Lionel Messi.

Argentineren har således været rygtet til flere forskellige klubber, herunder Manchester City, Paris Saint-Germain og Inter. Og ifølge Rivaldo bør Messi vælge den franske klub. 

Læs også: Barças plan om utrolig teenage-trio: Tysk supertalent er den manglende brik

- Det vil være et godt valg af ham, især fordi klubben i Mauricio Pochettino har en argentinsk træner. Messi vil også blive genforenet med Neymar, så der er flere gode grunde til at sige 'ja', hvis han får tilbuddet, lyder det ifølge Betfair fra Rivaldo. 

- I Ligue 1 burde han ikke få vanskeligheder med at stråle, da det er en svagere liga end La Liga og Premier League. Det vil også give ham tid til at passe på sin krop, så han kan være klar til de store Champions League-kampe. 

Vil være godt for fransk fodbold
Rivaldo peger samtidig på, at Paris Saint-Germain er en af de få klubber i verden, der overhovedet kan have råd til Messi. 

- Rent økonomisk er der ikke mange klubber, der kan betale ham mere end PSG. Så det vil være en glimrende destination for Messi. Fransk fodbold vil også nyde godt af hans tilstedeværelse i ligaen, når det kommer til medierne og sponsorerne. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...