• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Barca-profil risikerer en måned på sidelinien

Ousmane Dembélé kom til skade, da franskmanden onsdag scorede mod sine landsmænd fra Lyon i Barcelonas 5-1-sejr i Champions League. Dembélé står nu til at misse katalanernes næste fire ligakampe.

Af gram

Barcelona hentede onsdag en knusende 5-1-sejr over Lyon i Champions League, men dagen derpå er der også lidt mindre gode nyheder at forholde sig til for cheftræner Ernesto Valverde.

Ousmane Dembélé kom således til skade med sit venstre ben, da franskmanden scorede kampens sidste mål. Den 21-årige Dembélé startede på bænken, da han i weekendens ligakamp mod Rayo Vallecano pådrog sig en mindre skavank.

Læs også: Messi roser Ronaldo efter hattrick: Han havde en magisk aften

Det blev således Philippe Coutinho, der startede inde i venstre side af Barcelonas angreb, men Dembélé blev skiftet ind i stedet for brasilianeren med tyve minutter igen.

Jublede ikke
Franskmanden jublede dog ikke over sin scoring, fordi han straks følte smerter i sit venstre ben, da han havde afsluttet.

Ifølge Diario Sport står Ousmane Dembélé nu overfor en skadespause på op til en måned, og dermed ser det ud til, at Barcelona må klare sig uden Dembélé i ligakampene mod Real Betis, Espanyol, Villareal og Atlético Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...