• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-profil skuffet over sin debutsæson: Det har ikke været godt nok

Foto: Getty Images

Frenkie de Jong mener selv, at han kunne have gjort det meget bedre i sin første sæson i Barcelona.

Af gram

Frenkie de Jong skiftede sidste sommer fra Ajax til Barcelona for 560 millioner kroner, men hollænderen er ikke tilfreds med sin første sæson på Camp Nou.

De Jong har modtaget en del kritik for sine præstationer i Barcelona-trøjen, og hollænderen har nu selv gjort status på sin første sæson som Barcelona-spiller.

Læs også: Har afvist City-forlængelse: Så meget vil Barça betale for spansk guldfugl

- Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået opfyldt min drøm (om at spille for Barcelona, red.). Det har altid været min drøm. Jeg er glad for mit liv, og for staben... jeg nyder det virkelig. Hvis jeg skal kommentere mine præstationer, så kunne jeg have gjort det meget bedre i år, lyder det ifølge Diario Sport fra Frenkie de Jong.

- Jeg mener ikke, at jeg har spillet mange dårlige kampe. Men jeg har heller ikke været i stand til at levere en stime af rigtigt gode kampe. Jeg vil mene, at jeg har gjort det okay. Men ikke godt nok. 

Trods den manglende tilfredshed med sin egen indsats kan Frenkie de Jong dog alligevel glæde sig over, at han har opnået hele 40 kampe for Barcelona i sin første sæson i klubben.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...