• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça risikerer straf efter barbecue-arrangement i Messis have

Foto: Getty Images

La Liga har angiveligt tænkt sig at åbne en disciplinærsag mod Barcelona, efter at Lionel Messi mandag inviterede alle sine holdkammerater til barbecue.

Af gram

Der venter på lørdag en vanvittigt vigtig kamp for Barcelona, når Atlético Madrid gæster Camp Nou i en dyst, der kan blive afgørende for udfaldet af den spanske mesterskabskamp. 

Og ifølge den spanske avis ABC havde Lionel Messi derfor mandag inviteret alle holdkammeraterne i Barcelona til barbecue i argentinerens hjem, for at styrke holdånden inden skæbnekampen. 

Det var dog muligvis en dårlig idé. Ifølge ABC har Barcelona-spillerne således La Ligas COVID-19-regler ved at mødes til middagen, der også inkluderede spillernes hustruer. 

Vil åbne disciplinærsag
ABC skriver således, at det i øjeblikket er ikke tilladt at mødes flere end seks personer. Avisen skriver således, at Barcelona-truppen har overtrådt La Ligas regler, selvom middagen fandt sted i Messis have, hvor der var opstillet separate borde. Ifølge ABC kommer La Liga til at åbne en disciplinærsag mod Barcelona. 

Ifølge ABC fastholder Barcelona, at reglerne ikke er blevet overtrådt, da reglerne om en sikkerhedsafstand blev overholdt. 

Med fire spillerunder tilbage af La Liga-sæsonen er Atlético Madrid på førstepladsen med 76 point, mens både Real Madrid og Barcelona har 74 point. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...