• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne advarer: Jeg har fundet mig i for meget - nu er det nok!

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann kommer på mandag til at forholde sig til de seneste ugers kontroversielle historier.

Af gram

Efter et par uger med flere kontroversielle mediehistorier har Antoine Griezmann nu advaret om, at han har tænkt sig at tage bladet fra munden. 

- Det er tid til at få sat tingene på plads. Jeg har forholdt mig tavs længe nok, lyder det således ifølge Football Espana fra Griezmann. 

Læs også: Barça-stjerne omringet af rasende fans: Du skal vise respekt for Messi

Messi-kritiske udtalelser
Favoritten til at vinde det kommende præsidentvalg i Barcelona, Victor Font, udtalte i sidste uge, at Griezmann var et fejlindkøb. Fonts udtalelse kom i kølvandet på to Messi-kritiske udtalelser fra Griezmanns onkel og fra franskmandens tidligere agent

Som følge af disse udtalelser blev Antoine Griezmann i sidste uge omringet af rasende Barcelona-fans, der krævede, at franskmanden skulle 'vise Messi respekt'. 

Lionel Messi blev spurgt til de kritiske kommentarer fra Griezmanns bekendte, og argentineren udtalte i den forbindelse, at han var 'træt af altid at blive gjort til problemet'.

Giver sin version
Og det er altså alle disse historier, der nu har fået Antoine Griezmann til at fortælle sin egen version til tv-stationen Movistar. Interviewet sendes på mandag.

- Ved min præsentation i Barcelona sagde jeg, at jeg ville lade mit spil tale for sig selv, og at jeg ikke ville udtale mig udenfor banen. Men jeg tror, at tiden nu er kommet til at få sat tingene på plads. Jeg har forholdt mig tavs længe nok, lyder det altså fra Griezmann. 

- Jeg har fundet mig i ting og kommentarer længe nok. Men nu er det nok. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...