• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne erkender: - Jeg er en af de mest hadede fodboldspillere

Foto: Getty Images

Der er mange fans, der ikke bryder sig om Jordi Alba, og det er Barcelona-profilen udmærket klar over.

Af gram

Jordi Alba har i mange år fået modstandere og fans op i det røde felt, og Barcelona-backen har nu slået fast, at han at godt ved, at han ikke ligefrem er en universelt vellidt spiller. 

- Det er åbenlyst, at folk kender mig gennem fodbold. Jeg tror, at jeg er en af de mest hadede fodboldspillere, lød det ifølge Movistar+ fra Alba, da spanieren blev spurgt, hvordan han bliver behandlet, når han møder fans udenfor banen. 

Læs også: Messis landsholdskollega afslører: - Min klub er i gang med at overtale ham

- Det er på grund af min spillemåde, og det er det, der har gjort mig til den spiller, jeg er i dag. Det har ført mig til der, hvor jeg er nu. Når folk lærer mig at kende, så finder de ud af, at jeg er en meget ydmyg person, som sætter pris på alt i mit liv. Spilleren Jordi er meget anderledes end mennesket Jordi eller Jordi med sine holdkammerater. 

- Det er rigtigt, at min spillestil er meget irriterende, og jeg forstår det had, der kommer fra folk, som ikke kender mig. 

Jordi Alba har spillet i Barcelona siden skiftet fra Valencia i 2012. Den 31-årige venstre back har opnået 360 kampe for Barcelona. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...