• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne: Jeg drømmer om at spille på hold med Cristiano Ronaldo

Foto: Getty Images

De plejede at være rivaler, men Cristiano Ronaldo kan nu konstatere, at Barcelona-midtbanespilleren Ivan Rakitic drømmer om at spille på hold med ham.

Af gram

Barcelona-profilen Ivan Rakitic svarede torsdag på spørgsmål fra Bleacher Reports læsere, og her blev kroaten blandt andet spurgt, om han drømmer om at blive holdkammerat med Cristiano Ronaldo.

- Selvfølgelig gør jeg det. Han er en af de største spillere i historien. Man nyder som regel at se ham i aktion, og man kan se, hvad han leverer i Juventus. For mig er han en af de bedste spillere i historien.

Læs også: Fyret Barça-træner overrasker: Vil fortsætte i denne liga

Ivan Rakitic udtalte for nyligt, at han overvejede at forlade Barcelona i januar, og kroaten er gentagne gange blevet kædet sammen med Juventus.

Hylder landsmand
Rakitic blev desuden spurgt til, hvem der er hans yndlingsspiller nogensinde. Her svarede kroaten ikke Lionel Messi, men i stedet landsmanden Robert Prosinecki, der i sin karriere optrådte for både Barcelona og Real Madrid.

Kroaten udpeger desuden brasilianeren Dani Alves som 'den sjoveste spiller', han nogensinde har spillet sammen med, og peger desuden på Eminem som sin foretrukne rapper. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...