• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne: Koeman advarede mig mod at spise på restaurant for ofte

Foto: Getty Images

Frenkie de Jong har nu afsløret, at Ronald Koeman har advaret ham mod at spise for meget på restaurant.

Af gram

Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong har i et interview med Marca afsløret, at Ronald Koeman sidste år advarede landsmanden om 'det gode liv i Barcelona'.

Frenkie de Jong skiftede sidste sommer fra Ajax til Barcelona, på et tidspunkt, hvor Ronald Koeman stadig var landstræner for Holland. 

Læs også: Fransk verdensmester om Barça-stjerne: Han bør søge væk

- Ronald Koeman sagde til mig, at jeg skulle passe på, da livet i Barcelona er rigtig godt. Jeg talte med ham, og han var meget positiv, hvad Barça angår, men også i forhold til Barcelona som by. 

- Det, han sagde til mig, var næsten udelukkende positivt. Han sagde til mig, at jeg var nødt til at være forsigtig, og at jeg ikke skulle gå ud for at spise på restaurant for meget, samt at jeg ikke skulle spise for meget. For livet i Barcelona er meget godt, og nogle gange føles det som om, at man er på ferie året rundt. 

- Han sagde bare til mig: 'Pas på med den slags, men bortset fra det er det rigtig godt.' I sidste ende er fodbold det vigtigste. Livet i Barcelona er meget komfortabelt. Det er rigtig dejligt, for klimaet er rigtig godt. Bedre end i Holland. Vi har strand, vi har bjerge, og folk er rigtigt søde. Jeg nyder virkelig at bo i Barcelona. 

Den 23-årige Frenkie de Jong forlængede i sidste uge sin kontrakt med Barcelona til 2026. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...