• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne sender stikpille til Koeman

Foto: Getty Images

Antoine Griezmann har efter Frankrigs 2-1-sejr over Kroatien luftet en slet skjult kritik af Barcelona-cheftræner Ronald Koeman.

Af gram

Antoine Griezmanns tid i Barcelona har været lidt af en fiasko, og et af franskmandens primære problemer er, at han ofte bliver placeret på kanten. 

I den seneste uges tid har Griezmann dog opholdt sig i den franske landsholdslejr, og her har stjernen haft mere succes. Onsdag leverede Griezmann et glimrende mål, da angriberen tordnede bolden i netmaskerne under Frankrigs 2-1-sejr i Kroatien. Og efter slutfløjtet kom Griezmann så med en slet skjult stikpille til sin chef i Barcelona, hollænderen Ronald Koeman. 

Læs også: Frankrigs landstræner om stjerne: Han er ikke glad i Barcelona

Fik lov til at spille centralt
Forud for landsholdssamlingen havde Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, således udtalt, at Griezmann 'ikke er glad' i Barcelona, fordi Koeman bruger stjernen på kanten. Og efter Kroatien-kampen bekræftede Griezmann så den udlægning.

- Jeg vil sige, at det var et af mine smukkeste mål. Jeg prøvede at få et godt træf på bolden. Jeg gav den fuld skrue, og hvis den så røg over mål, så måtte det være sådan. Jeg har det godt. Træneren forstår, hvor han skal placere mig. Så jeg udnytter, at jeg får lov til at spille på denne position, samt at jeg har opbakning fra træneren og holdkammeraterne, lød det ifølge TyC Sports fra Griezmann. 

Ironisk nok udtalte Koeman kort efter sin ansættelse, at hans forgængere i Barcelona havde dummet sig ved ikke at bruge Griezmann på franskmandens foretrukne position. For nyligt kritiserede Koeman så Griezmann for at have været uskarp i en hjemmekamp mod Sevilla. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...