• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-stjerne under angreb: Han er som et lille barn - forstår intet

Foto: Getty Images

Ousmane Dembele har tilsyneladende ikke mest den mest professionelle tilgang til livet som professionel fodboldspiller, og franskmanden bliver nu kritiseret af sin tidligere holdkammerat i Barcelona, Kevin-Prince Boateng.

Af gram

Barcelona betalte knap en milliard kroner for Ousmane Dembele, da man hentede franskmanden i Dortmund for to år siden - men kantspilleren har stadig ikke for alvor slået igennem.

Der har i spanske medier været mange historier fremme om, at Dembele har en meget udisciplineret tilgang til livet som professionel fodboldspiller. 

Læs også: Barça raser over stjerne: Udeblev fra vigtig undersøgelse

Det er således ikke mere end par uger siden, at Dembele blev upopulær i Barcelona, fordi han udeblev fra en vigtig undersøgelse

Og nu får franskmanden også på puklen af sin tidligere holdkammerat i Barcelona, Kevin-Prince Boateng.

Forstår ikke så meget
Ghaneseren havde en reserverolle i Barcelona i foråret, men optræder nu for Fiorentina. Og i Barcelona fik Boateng altså ikke det bedste indtryk af Dembele.

- Han er som et lille barn. Han tjener mange penge. Alt, hvad han foretager sig, sker i offentligheden. Man er nødt til at skubbe ham i den rigtige retning. Hvis han ikke vil lære, så er det hans egen fejl. For mig at se er han et lille barn, der er blevet kastet ud på dybt vand. Han kostede 150 millioner euro, men han ved ikke, hvordan tingene hænger sammen. Han vil bare spille fodbold, lyder det ifølge Marca fra Boateng.

- Problemet er, og det gælder ikke kun Dembele, at de tjener for mange penge. Det går ikke, at en 18-årige tjener 30 millioner kroner om året, efter skat.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...